Veselica 2022

Zaradi zdravstvenih razmer, kar dve leti nismo priredili gasilske veselice, letos pa smo imeli srečno roko tako z izbiro datuma in kot tudi ansambla.
Mladi člani UO društva so v letošnji zgodnji pomladi v upanju, da veselica vendarle bo, iskali primeren ansambel. Ob prvih informacijah o terminu in imenu ansambla, ki so nam jih mladinci posredovali, smo bili ostali člani UO malo skeptični – petek in še nam neznani ansambel. Bolj, ko se je veselica bližala, bolj smo ugotavljali, da so fantje iz ansambla VZROCK, že kar dobro poznani, predvsem mladini. Da pa je bil tudi petek dobra izbira, pa smo ugotovili že na sami veselici. Našo veselico so obiskali tudi fantje iz ansambla OSVAJALCI, ki jih poznamo iz letošnjega kresovanja in tako izkoristili tudi prvi odmor in nam ponovno zaigrali. Tudi tokrat so dokazali, da so tudi oni dobri glasbeniki.
Bilo je veselo, živahno, dobro obiskano, veliko se je plesalo, stočilo veliko piva in speklo veliko čevapov. Letošnja kulinarična novost pa je bil mladi sir na žaru, ki ga je podarila Kmetija Pr’ Špan.
Ob tej priliki se vsem sponzorjem in obiskovalcem zahvaljujemo za pomoč in podporo, kajti le s skupnimi močmi smo močni.
Kot zanimivost: pred tedni smo v uporabo predali otroška igrala, ki so nameščena na robu igrišča in skozi ves večer je bilo tudi  na  njih živahno in igrivo.