Srečanje članic PGD GZ Ivančna Gorica v Sobračah

V soboto, 29. septembra 2012 je v PGD Sobrače potekalo srečanje članic PGD GZ Ivančna Gorica. Srečanje članic iz vseh 17-ih društev je namenjeno predvsem spoznavanju in druženju.

Srečanja smo se udeležile tudi članice našega društva. Po krajšem sprejemu že pred Gasilnim domom v Sobračah, kjer je bilo čutiti, da so vajeti v roko vzele res članice, je sledil pozdrav gostiteljic s predstavitvijo ter krajšim kulturnim programom. Nagovoril nas je podpoveljnik GZ Ivančna Gorica, predsednica Komisije za članice ter poveljnik PGD Sobrače. Sledila je predstavitev društev iz katerih so bile predstavnice gasilk. Poudarjeno je bilo, da so taka druženja pomembna in dobra, tako za gasilke, kot za gasilska društva. Razvedrilni del srečanja so predstavljale igre, kjer smo se prav prijetno zabavale in preizkušale svoje spretnosti. Najbolj vesele pa smo bile tolažilnih nagrad.

Ob bogato obloženi mizi, prijetnem klepetu in medsebojnem spoznavanju, smo srečanje zaključile enotno z željo,da se tovrstna srečanja še naprej nadaljujejo tudi po ostalih društvih v občini.