Veselica 26.6.2016

IMG_0753Letošnja veselica PGD Dob se je koledarsko dogodila isti dan kot lani, 26. junija, le dan v tednu smo iz petka premaknili na nedeljo, za probo in občutek, smo si rekli.

Na veselico smo najprej povabili Čuke, potem pa še veliko otrok, ki so v toplem nedeljskem popoldnevu, le nekaj ur po močni plohi, veselo žurali na dobuskem plesišču.

Plesišče in celoten prireditveni prostor je bil, za nas organizatorje, nov izziv. Na novem prostoru in novem zemljišču za gasilnim domom, smo morali razporediti kje bo kaj postavljeno. Odločitev se je izkazala, da je bila dobra . Parkirišče je bilo blizu prireditve, nadstrešek – pridobitev letošnje pomladi, je služil svojemu namenu in vsa ostala razporeditev je bila dobra. Naša dekleta, ki že vrsto let skrbijo za finančni nadzor, so se pohvalile, da so bila letos prvič prisotne na veselici in vsaj malo doživele in videle utrip veselice.

Tudi, če nismo najbolj zadovoljni z izkupičkom vloženega truda, smo pa toliko bolj zadovoljni s pridobitvijo zadnjega leta.

[Not a valid template]