V Dobu spet »suhi in DEBELI »!

V nedeljo 31. avgusta 2015, se je ponovno zgodil »Dan nogometa in dobre volje«. Potekal je v lepem, skoraj pretoplem nedeljskem dnevu, da so igralci nogometnega turnirja, med vsakim odmorom, potrebovali krepko hladno osvežitev. Med seboj je merilo moči 6 ekip sosednjih gasilskih društvih. V finalni tekmi so največ pokazali igralci Hrastovega Dola, saj so bili boljši od ekipe iz Sela pri Šumberku.

 

V popoldanskem času pa se je začel velik dogodek, ki poteka v organizaciji PGD Dob in KŠD Dob. Ženska tekma poročenih in neporočenih se je začela, to je naznanil glas, nam zelo znanega komentatorja Jožeta, ki je pozdravil vse gledalce na tribunah, kakor pred TV zasloni.

 

Tekma je potekala v športnem duhu, dokler ni prišlo do škandala, da je med lepimi ženami goljuf, ki je preoblečen v žensko, pomagal ekipi poročenih. Osramočen in zgoraj brez, je zapustil nogometno igrišče, njegove soigralke pa so na koncu morale priznati premoč neporočenim dekletom. Veliko nepravilnost je razkril naš veliki sodnik s polnimi žepi rumenih in rdečih kartonov.

 

Sledila je moška tekma med suhimi in debelimi. Ekipa močnejših se je predstavila gledalcem , ekipe suhih pa od nikoder. Pojavili so se kot begunci v prihajajoči ladji. Dobrodošlico pa jim je izrekel kar sam župan občine, selektor suhih, pa jih je kar takoj novačil v svoje moštvo, saj so igralci v njegovi ekipi precej ogrožena vrsta, ki ji skoraj grozi izumrtje.

 

Vsi prisotni smo se to popoldne greli na vročem soncu, hladili s pivom, nasmejali pa štorijam, ki so jih pripravili Rok, Jožko, Andrej in Jože.

 

Reklama, ki ste jo verjetno že slišali na radiu Zeleni Val. 🙂

 

Galerija: