Družabna kronika

V predalčku družabne kronike se je med vikendom nabralo nekaj novic, katere pa je prav, da jih tudi objavimo.

V petek, 21. junija smo se na »Škrabčevem hribu« zbrali skoraj vsi, ki smo pripravljali in sodelovali pri izvedbi letošnje dobuske veselice in uživali v toplem večeru ter veseli družbi, se seznanili z odličnimi rezultati veeelikeee vrtne veselice. Na ogled je bila postavljena tudi zadnja pridobitev našega društva, saj smo kupili rabljeno, a skoraj novo, rosenbauer črpalko in potopno črpalko.

V nedeljo, dan Tabora Slovenskih pevskih zborov pa smo na šentviški veselici navijali za ekipi iz Doba v vlečenju vrvi. Očitno smo gledalci dobro navijali, tekmovalci pa dobro vleki, kajti ekipa Doba je zmagala. Nasprotnik v velikem finalu je bila ekipa Agrograd. Naši »vlačilci« so tekmovali v gasilskih majicah s sponzorskim napisom Agrograd. Ker se bi bilo v finalu težko boriti proti sponzorski ekipi, so naši fantje sponzorstvo prekrili in takoj dobili novega »Mesarstvo Kabeš«. Tako smo lahko gledalci športno navijali vsak za svojo ekipo, saj bi bilo težko navijati za ekipo z enakim napisom.

Naši fantje so prvo nagradno (odojka) tudi športno delili in se tako obeta novo druženje prijateljskih ekip, tako v sponzorstvu, kot v prijateljstvu. Bravo fantje.