12. MEDVAŠKI NOGOMETNI TURNIR ZA POKAL KS DOB

Po enajstih medvaških turnirjih v nogometu, ki so bili odigrani v Hrastovem dolu bi se moral dvanajsti odvijati v Dobu že  lani v jesenskih mesecih, vendar je bil kar nekajkrat zaradi slabega vremena odpovedan. Tudi prvi letošnji pomladanski termin je bil že odpovedan, a v soboto, 27. aprila je pa vendarle prišlo do izvedbe turnirja, čeprav je bil ob močni opoldanski nevihti za dobro uro prekinjen. Po nevihti se je spet pokazalo sonce in posušilo tla na novem igrišču v Dobu, vaške ekipe pa so dvoboj nadaljevale. Najboljši so bili nogometni igralci iz vas Podboršt in ob zaključku turnirja ponosno dvignili prehodni pokal KS Dob.

Ob zaključku nogometnega turnirja v Dobu je bilo sonce še visoko na nebu, zato je prišla iz vrst igralcev še ideja, da se »glavni mesti v KS« Dob in Hrastov Dol pomerita še v košarki.

Med tem, ko se je nogometni turnir prevesil v družabni del, pa so na drugem koncu vasi mladinci pridno pripravljali in »sestavljali« les za kres, da bo nared na predvečer praznika dela.

Naslednji, 13. medvaški nogometni turnir pa bo ponovno v Hrastovem Dolu in upamo, da brez sprememb v napovedanem jesenskem terminu.

 

 

One thought on “12. MEDVAŠKI NOGOMETNI TURNIR ZA POKAL KS DOB

Comments are closed.